Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda çamaşır yıkamak

Rüyada suda çamaşır yıkamak

Rüyada suda çamaşır yıkamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, mutlu bir insan olunacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ruhen güzelleşeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak hastalıkların haneden uzak olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak sorunların yakında son bulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada suda çamaşır yıkamak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda ayakkabı yıkamak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sevgisinin artacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada akan suda el yıkamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kişinin afiyette kalacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda yün yıkamak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments