Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bulunmak

Rüyada mezarlıkta bulunmak

Rüyada mezarlıkta bulunmak olumsuz haberler alacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bulunmak gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Rüyada mezarda bulunmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta bulunmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir evde bulunmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine rivayet eder.

Rüyada kuaförde bulunmak küfürlü söze, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka şehirde bulunmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sağlığını geri kazanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada arafatta bulunmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments