Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda bulunmak

Rüyada mezarda bulunmak

Rüyada mezarda bulunmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek rızkının bollaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta bulunmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda bulunmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işarettir.

Rüyada davette bulunmak huzurunu yerine getireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahkemede bulunmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde bulunmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalettir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana ikramda bulunmak başarısının artacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments