Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir evde bulunmak

Rüyada başka bir evde bulunmak

Rüyada başka bir evde bulunmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir evde bulunmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Rüyada başka bir evde bulunmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka şehirde bulunmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Rüyada bir evde bulunmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ekmeğinin de artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir evde bulunmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada kuran okunan evde bulunmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir evde uyuduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada başka evde namaz kılmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments