Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta bir şey aramak

Rüyada karanlıkta bir şey aramak

Rüyada karanlıkta bir şey aramak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hastalıkların sona ereceğine, umutlarını yitireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta bir şey aramak gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada karanlıkta bir şey aramak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta aramak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık bir şey görmek iyi kısmetleri olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak işsiz ise işe gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybedilen bir şeyi aramak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Rüyada ormanda bir şey aramak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sürekli yerinde sayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bir şey aradığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir şeyini aramak değişik insanlarla karşılaşacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iyi bir patron olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments