Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi çok aramak

Rüyada bir şeyi çok aramak

Rüyada bir şeyi çok aramak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi çok aramak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Rüyada kaybolan bir şey aramak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Rüyada kayıp bir şeyi aramak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısmetli kapıların açılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyini aramak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaybedilen bir şeyi aramak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tüm dileklerin tutacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet eder.

Rüyada denizde bir şey aramak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok aramak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments