Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde uçmak

Rüyada su üstünde uçmak

Rüyada su üstünde uçmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kazancını çoğaltacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, düşmanından uzak olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada su üstünde uçmak gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada su üstünde uçmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada suların üstünde uçmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden uçmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç üstünde uçmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami üstünde uçmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyin üstünde uçmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments