Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalına basmak

Rüyada ağaç dalına basmak

Rüyada ağaç dalına basmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret eder.

Rüyada ağaç dalına basmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada ağaç dalına basmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalı koparmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada ağaç dalı kesmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ağaç dalı görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada ağacın dalını kesmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments