Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ağaç dalı görmek

Rüyada yeşil ağaç dalı görmek

Rüyada yeşil ağaç dalı görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna koyacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ağaç dalı gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada yeşil ağaç dalı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada yeşil ağaç dalları görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, masraflarının azalacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulur.

Rüyada ağaç dalında oturmak hem çok mutlu olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dal kırmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç dalına takılmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ağaç dalı kırmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç dalı kırmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çam ağacı dalı görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments