Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın içinde gezmek

Rüyada mezarlığın içinde gezmek

Rüyada mezarlığın içinde gezmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, insanları kandıracağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığı gezmek iftiraya maruz kalınacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkları gezmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta gezmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek yaşamına renk geleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerinde gezmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kalabalıktan uzak olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde gezmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yeni siparişler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments