Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı gezmek

Rüyada mezarlığı gezmek

Rüyada mezarlığı gezmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, huzur ve saadet bulacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada mezarlığı gezmek gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Rüyada mezarlıkta gezmek güzel bir evliliğe, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı gezmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde gezmek yaşamına renk geleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarda gezdiğini görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkları gezmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments