Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini karıştırmak

Rüyada dişini karıştırmak

Rüyada dişini karıştırmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dişini karıştırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada dişini karıştırmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunu karıştırdığını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işarettir.

Rüyada kına karıştırmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayran karıştırmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ateş karıştırmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cüzdanını karıştırmak işlerinin istediği gibi olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments