Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve deniz görmek

Rüyada aslan ve deniz görmek

Rüyada aslan ve deniz görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatının bozulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada aslan ve deniz gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada denizde aslan görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada denizde yüzen aslan görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aslan ve deniz görmek alınganlıkların hasıl olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada deniz aslanı görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarını çözebileceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve kedi görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, mali krize gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanı yanında görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada öldürülmüş aslan görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanlardan kaçmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments