Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı kapatmak

Rüyada mezarı kapatmak

Rüyada mezarı kapatmak çok karlı yatırımlar yapacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı kapatmak gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Rüyada mezarı kapatmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede mezar görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kapatmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine inanılır.

Rüyada kabede tavaf edenleri görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çeşme kapatmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin eski halini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lambayı kapatmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada kara kaplı kitap görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments