Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan çıkmak

Rüyada mezardan çıkmak

Rüyada mezardan çıkmak kendisini keşfedeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Rüyada mezarın içinden çıkmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada mezara girip çıkmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, işlerinden feragat edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak ismini herkese duyuracağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıktan çıkmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezardan çıkmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerek kıyıya çıkmak uzak bir yola gidileceğine, patlama noktasına geleceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments