Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa girip çıkmak

Rüyada mezarlığa girip çıkmak

Rüyada mezarlığa girip çıkmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada mezarlıktan çıkmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Rüyada mezarın içinden çıkmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezardan çıkmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa girip çıkmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara girip çıkmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek yere çıkmak iş sahibi olacağına, içsel güvensizliklerinize, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Rüyada büyük ağaca çıkmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments