Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yanmak

Rüyada mezarda yanmak

Rüyada mezarda yanmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalettir.

Rüyada mezarda yanmak gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada mezarda yanmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceketi yanmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kömür gibi yanmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, can sıkıcı haberler almaya, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada bacağı yanmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ayağa kalkacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla yanmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ateş yanmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canı yanmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu yanmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments