Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda ot görmek

Rüyada mezarda ot görmek

Rüyada mezarda ot görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda ot gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada mezardan ot yolmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, itibarının ve makamının artacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, evi yoksa ev alacağına delalettir.

Rüyada mezar üstünde ot görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda ot görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan ot toplamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ot sarmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments