Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, özel muamele göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, konforundan da ödün vereceğine, kazancının çok düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ot temizlemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada yabani ot temizlemek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kuru otları temizlemek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otları temizlemek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçedeki otları temizlemek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments