Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ot temizlemek

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, huzurlu bir insan olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada otları temizlemek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ot temizlemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kuru otları temizlemek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Rüyada yabani ot temizlemek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada bahçedeki otları temizlemek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments