Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş koymak

Rüyada taş koymak

Rüyada taş koymak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, görmediği yerlere gideceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, aralarından su sızmayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş koymak gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada taşları üst üste koymak şansının döneceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada cebine taş koymak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yeni işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş koymak mali sorunlarının çözüleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara taş koymak yönetici makamına oturacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabına balık koymak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para koymak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına inanılır.

Rüyada bavula kıyafet koymak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya benzin koymak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments