Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa gül dikmek

Rüyada toprağa gül dikmek

Rüyada toprağa gül dikmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatında başarılı olmaya, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada toprağa gül dikmek gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada toprağa gül dikmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada gül fidesi dikmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ödeme güçlü çekeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül dikmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül dikmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, günahlara, dünyasının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül dikmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı dikmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye gül dikmek büyük bir özgüven kazanacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada gül ağacı dikmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yeniden can bulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments