Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri çizmek

Rüyada mezar yeri çizmek

Rüyada mezar yeri çizmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yardımının olacağına, eline haram para geçeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri çizmek gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Rüyada mezar yeri çizmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yeri bakmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri ayırmak kendisine fazlaca kar getireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri satın almak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işarettir.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, üzüntülü haberler alacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek kendi işinin başına geçeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarı başka yere taşımak istediği her şeyi elde edebileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mezar yeri açmak çok rahat bir nefes alacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments