Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin hazırlamak

Rüyada gelin hazırlamak

Rüyada gelin hazırlamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada gelin hazırlamak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada gelini hazırlamak itibarın sarsılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, insanların güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin evi hazırlamak yollarının açılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada gelin odası hazırlamak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak güzel haberler alınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin hazırlamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada hamur hazırlamak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada azık hazırlamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada misafire yatak hazırlamak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments