Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve hazırlamak

Rüyada meyve hazırlamak

Rüyada meyve hazırlamak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve hazırlamak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada meyve tabağı hazırlamak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve hazırlamak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki hazırlamak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yiyecek hazırlamak iş güç sahibi olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yer yatağı hazırlamak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments