Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer yatağı hazırlamak

Rüyada yer yatağı hazırlamak

Rüyada yer yatağı hazırlamak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, komşularla ters düşüleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer yatağı hazırlamak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada yer yatağı hazırlamak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine yatak hazırlamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafirlere yatak hazırlamak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada misafire yatak hazırlamak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada yatak hazırlamak bahtının açık olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok sevileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet yatağı hazırlamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine yatak hazırlamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments