Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki hazırlamak

Rüyada içki hazırlamak

Rüyada içki hazırlamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine işarettir.

Rüyada içki hazırlamak gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada içki hazırlamak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işarettir.

Rüyada sünnet yatağı hazırlamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek odası hazırlamak ruhani önderlik yapacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bavulunu hazırlamak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bol muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada cenazeyi hazırlamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada salata hazırlamak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kimden akıl soracağına tabir olunur.

Rüyada valiz hazırladığını görmek zorluklarının son bulacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek hazırlamak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments