Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve ağacına çıkmak

Rüyada meyve ağacına çıkmak

Rüyada meyve ağacına çıkmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, karanlığın biteceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine alamet eder.

Rüyada meyve ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Rüyada meyve ağacına çıkmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada çiçekli meyve ağacı görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada bir ağaçta iki meyve görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, günahtan temizlenmeye, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan meyve kopartmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kazancın katlanacağına işarettir.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek sorunların üstesinden geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments