Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyhanede içki içmek

Rüyada meyhanede içki içmek

Rüyada meyhanede içki içmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada meyhanede içki içmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada meyhanede içki içmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada meyhane görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini meyhanede görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Rüyada meyhanede olmak ona kavuşacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Rüyada meyhanede oturmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada babayla içki içmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada biriyle içki içmek çok hayırlı şeylere, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments