Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyhanede olmak

Rüyada meyhanede olmak

Rüyada meyhanede olmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyhanede olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Rüyada meyhanede oturmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Rüyada meyhane görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada meyhanede içki içmek nimetin çoğalacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini meyhanede görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyhanede olmak arzuların gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments