Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini meyhanede görmek

Rüyada kendini meyhanede görmek

Rüyada kendini meyhanede görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, iyi halin geleceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kazancın katbekat artacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini meyhanede gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada meyhane görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada meyhanede içki içmek her anlamda güçleneceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyhanede oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Rüyada kendini meyhanede görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada meyhanede olmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments