Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlana türbesi görmek

Rüyada mevlana türbesi görmek

Rüyada mevlana türbesi görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada mevlana türbesi gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Rüyada mevlana türbesi görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek kalbinin küt küt edeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Rüyada mevlana türbesine gitmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada mevlana türbesini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek kimden akıl soracağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments