Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlana evini görmek

Rüyada mevlana evini görmek

Rüyada mevlana evini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalettir.

Rüyada mevlana evini gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada mevlanaunın evini görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana evini görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, araba alınacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet eder.

Rüyada mevlana nın kabrini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mevlana kitabı görmek sıkıntılarını çözeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kucaklaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada mevlana türbesine gitmek geçim derdine düşmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevlananın mezarını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments