Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek

Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek

Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, canının sağ olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada mevlanauyı ziyaret etmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevlana camisini görmek önemli işler yapacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada mevlana kabrini görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada mevlana hazretlerini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mevlanaunın evini görmek başkalarının malına göz dikeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada hazreti mevlanayı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments