Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış mermer görmek

Rüyada kırılmış mermer görmek

Rüyada kırılmış mermer görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aradığı aşkı bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış mermer gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada mermer kırılması görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış mermer görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada mermer kırıldığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni bir ortama girileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada mermer köşk görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer kesmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada mermer fabrikası görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada mermer parçası görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments