Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerde oturmak

Rüyada merdivenlerde oturmak

Rüyada merdivenlerde oturmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerde oturmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada merdiven oturmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hasta ise bakacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalettir.

Rüyada merdivenin başında oturmak çarelere kavuşacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivende oturmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet eder.

Rüyada merdivene oturmak rüya sahibinin kazancının artacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada merdiven başında oturmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerde oturmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iftiraya uğrayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments