Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende oturan birini görmek

Rüyada merdivende oturan birini görmek

Rüyada merdivende oturan birini görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada merdivende oturan birini gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada merdivende oturan birini görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çörek otlu peynir görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Rüyada eşeğe ot vermek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada oturup ağlamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Rüyada ölen birini otururken görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada oturan kadın görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada koltukta oturan birini görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofraya oturmamak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments