Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofraya oturmamak

Rüyada sofraya oturmamak

Rüyada sofraya oturmamak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, işlerinin toparlanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Rüyada sofraya oturmamak gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Rüyada sofraya oturmamak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada sofrada oturup yemek yemek Allah katında günahlarının affolacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Rüyada sofra satın almak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayram sofrası görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Rüyada sofrası görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalettir.

Rüyada sofra almak insanlara her türlü yardımı yapacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sofraya çağrılmamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada büyük sofrada yemek yemek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, hararetli olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments