Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menengiç ağacı görmek

Rüyada menengiç ağacı görmek

Rüyada menengiç ağacı görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kötü halin son bulacağına delalet eder.

Rüyada menengiç ağacı gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada menengiç ağacı görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet eder.

Rüyada menengiç kahvesi görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada menengiç kahvesi içmek kendine geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada menengiç toplamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada menengiç görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaca çıktığını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağaçları görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç tohumu görmek şansının da döneceğine, huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments