Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menengiç görmek

Rüyada menengiç görmek

Rüyada menengiç görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, insanlara küsüleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada menengiç gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada menengiç görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet eder.

Rüyada menengiç ağacı görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada menengiç toplamak kendisine olan özgüveninin de artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada menengiç kahvesi görmek kolaylıklara kavuşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada menengiç kahvesi içmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments