Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede kan görmek

Rüyada memede kan görmek

Rüyada memede kan görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada memede kan gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Rüyada memede kan görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden kan gelmek sıkıntıların azalacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden kan aktığını görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hataların telafi edileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt akmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak memesi kesmek sıkıntısından kurtulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulak memesini emmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments