Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melisa görmek

Rüyada melisa görmek

Rüyada melisa görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada melisa gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada melisa otu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada melisa görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada melisa çiçeği görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada melisa çayı görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments