Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melisa çiçeği görmek

Rüyada melisa çiçeği görmek

Rüyada melisa çiçeği görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet eder.

Rüyada melisa çiçeği gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada melisa çiçeği görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melisa otu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Rüyada melisa görmek dualarından hayır görmeyeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada melisa çayı görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada çatıda çiçek görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek çalmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet eder.

Rüyada glayöl çiçeği görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırda çiçek görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments