Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerin koruduğunu görmek

Rüyada meleklerin koruduğunu görmek

Rüyada meleklerin koruduğunu görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Rüyada meleklerin koruduğunu gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada meleklerin koruduğunu görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi korumak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanını korumak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada köpek yavrusunu korumak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendini korumak için adam öldürmek sevinçli haberlere, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birini koruduğunu görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bir işe soyunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi korumak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments