Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oya görmek

Rüyada oya görmek

Rüyada oya görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, ona kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, güzel ameller işleyeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada oya gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada iğne oyalı yemeni görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz oya görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada oyalı eşarp görmek günah işlemekten korunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazma oyası yapmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet eder.

Rüyada pembe oya görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu oya görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada yemeni oyası yapmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yüksek tahsil yapacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada oya örmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments