Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks mekan görmek

Rüyada lüks mekan görmek

Rüyada lüks mekan görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada lüks mekan gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada lüks mekan görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük mekan görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hüsrana uğratacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada mekan açmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada kutsal mekan görmek iş sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mekan görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ferah mekan görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada mekan sahibi olmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mekan değişikliği görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments