Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mehdi olarak görmek

Rüyada kendini mehdi olarak görmek

Rüyada kendini mehdi olarak görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini mehdi olarak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Rüyada mehdi olmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada mehdiyi görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada mehdi geldiğini görmek arzularının yerine geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kendini mehdi olarak görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada mehdi olduğunu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına alamet eder.

Rüyada mehdinin geleceğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments