Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maytap görmek

Rüyada maytap görmek

Rüyada maytap görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada maytap gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada maytap patlatmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maytap görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments