Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun satın almak

Rüyada maymun satın almak

Rüyada maymun satın almak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, başarısının artacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Rüyada maymun satın almak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Rüyada maymun satın almak yaşamındaki engellerin kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun kovalamak ortalığın karışacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Rüyada maymun olduğunu görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun doğurduğunu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun hediye almak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun gezdirmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments