Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun dövmek

Rüyada maymun dövmek

Rüyada maymun dövmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, günah ve suç işleyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada maymun dövmek gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada maymun dövmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada maymunu dövmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada hamile maymun görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun ve aslan görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yavru maymun görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük maymun görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, onların başarıları ile övüneceğine işarettir.

Rüyada maymun yakalamak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada maymunla sarılmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments